25 Kasım 2015 Çarşamba

Campusium e-toplantı

Bugün tüm alanlardaki firmalar düzenli olarak toplantı yapmaktalar hatta toplantıları sık yapamamaktan şikayet etmektedirler.
İnternet üzerinden toplantı yapmak seyahat masraflarını, zaman ayarlama sorunlarını ortadan kaldıran çok pratik bir yöntemdir. Online yapılacak toplantıda olması gereken bazı özellikleri sıralayacak olursak öncelikle katılımcılar sesli ve görüntülü olarak aynı anda senkron bir şekilde birbirlerini duyabilmeli ve görebilmelidir. Sunumların gösterileceği sanal tahta üzerinde çalışılabilmeli gerekirse toplantı öncesi ve sonrasında dosya paylaşımı yapılabilmelidir. Campusium e-toplantı da aynı anda farklı sanal toplantı salonlarında farklı toplantılar düzenlenebilir.
Campusium e-toplantı ürünü bu ve birçok diğer özelliği size özel olarak sunmaktadır. Campusium e-toplantı size özel web adresinden erişilebilen şifreli olarak çalışan internet olan heryerden başka hiçbir yazılıma gerek duymadan çalışan bir yazılımdır.
Tek yapmanız gereken toplantılarınızı planlamak ve zamanı geldiğinde kendinize ait olan Campusium e-toplantı internet adresinizden toplantıya katılmaktır.
Campusium e-toplantı düşük maliyeti ile daha kolay daha fazla toplantı yapmanıza olanak sağlar.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder