12 Kasım 2015 Perşembe

Uzaktan Eğitim Kursu Açmak

Sınavlara hazırlıkta destek almak isteyen birçok öğrenci maliyetler, zaman, trafik çilesi gibi olumsuzluklar yüzünden online eğitim hizmetleri almayı tercih etmeye başladılar.
Bugün ülkemizde hemen hemen tüm üniversitelerin uzaktan eğitim bölümleri bulunmakta, bir çok kurs üstelik yaygın olmalarına rağmen uzaktan eğitim ile kurs hizmetini vermekteler.
Uzaktan Eğitim Kurslarında dersler sanal sınıflarda eş zamanlı olarak eğitmen ile öğrenciyi buluşturmakta hatta örgün eğitimden farklı olarak canlı derslerin tekrar tekrar izlenilebilmesine olanak sağlamaktadır.
Sizde uzaktan eğitim kursu açabilir ya da var olan kursunuzu internet ortamına taşıyarak öğrenci sayınızı arttırabilir.
Uzaktan Eğitim Kursunda öğrencilerinizle canlı dersler düzenleyebilir, videolu eğitimleronline doküman paylaşımıonline sınavlar ile öğrenmelerini pekiştirebilirsiniz. Yüzlerce öğrenciyi sisteme dahil ederek bina kira giderlerinden kurtulabilirsiniz. Bu sayede Türkiye'nin her yerinden öğrenciler iyi eğitmenlerden eğitim alma şansını sizin sayenizde yakalamış olur.
Gelelim bir uzaktan eğitim sistemi kurma maliyetlerine. Bu konuda da biz sizin yanınızdayız Campusium Uzaktan Eğitim Yazılımı düşük maliyetli, kullanıcı dostu, pratik bir yazılımdır.
Tek yapmanız gereken eğitimlerinizi vermektir. Her türlü teknik destek de firmamız tarafından sağlanmaktadır.

1 yorum: